دسترسی همگانی(OPAC) نام کتابخانه در اوپک
لوگو
پنجشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۳

تازه‌های کتابخانه :

 
Miami houses (2003)
نوع مدرک:متون چاپی
شماره بازیابی :NA7238.M52 .M53 2003
عنوان :Miami houses
تکرار نام مولف :[editor in chief: Paco Asensio ; editor and texts: Cynthia Reschke]
ناشر:New York : teNeues
سال نشر :2003
صفحه شمار:400 pages : color illustrations, map ; 19 cm
Cutting EDGE (2008) / Moor ، Peter، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهMoor ، Peter، نویسنده
شماره بازیابی :PE1128 .M5 C9
عنوان :Cutting EDGE : Upper intermediate
تکرار نام مولف :Peter Moor
ناشر:Tehran : Rahnama
سال نشر :2008
صفحه شمار:47 p
language testing (2006) / McNamara ، T. F. Timothy Francis، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهMcNamara ، T. F. Timothy Francis، نویسنده
شماره بازیابی :P53.4 .M359 2006
عنوان :language testing : the social dimension
تکرار نام مولف :Tim McNamara and Carsten Roever
ناشر:Blackwell : Universiry Michigan
سال نشر :2006
صفحه شمار:291 P
Modern Health Investigations (1997) / Rosenberg ، Edward B، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهRosenberg ، Edward B، نویسنده
شماره بازیابی :RA441 . R6
عنوان :Modern Health Investigations
تکرار نام مولف :Edward B Rostenbrg, Henry Gurney
ناشر:Boston : Houghton
سال نشر :1997
صفحه شمار:404 P
Focus on IELTS (Teacher Book) (2002) / O'Connell ، Susan، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهO'Connell ، Susan، نویسنده
شماره بازیابی :PE1128 .O36 2002
عنوان :Focus on IELTS (Teacher Book)
تکرار نام مولف :Sue O'Connell
ناشر:Harlow : Longman
سال نشر :2002
صفحه شمار:223p.: ill. (some col.)
IELTS express (c2006) / Hallows ، Richard، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهHallows ، Richard، نویسنده
شماره بازیابی :PE1128 .H249 2006
عنوان :IELTS express : upper intermediate coursebook
تکرار نام مولف :Richard Hallows, Martin Lisboa, Mark Unwin ; with Pamela Humphreys
ناشر:Boston : Thompson Learning
سال نشر :c2006
فروست :Exam essentials
صفحه شمار:128 p. : ill. (some col.) ; 28 cm
Wien Vienna (2001) / Springer ، Kathe، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهSpringer ، Kathe، نویسنده
شماره بازیابی :DB847 .W5
عنوان :Wien Vienna
تکرار نام مولف :kate Springer
ناشر:Wien : Verlagsanstalt "Grapha
سال نشر :2001
صفحه شمار:126 p
Computer organization (2002) / Hamacher ، V. Carl، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهHamacher ، V. Carl، نویسنده
شماره بازیابی :QA76.9 .C643 2002
عنوان :Computer organization
تکرار نام مولف :Carl Hamacher, Zvonko Vranesic, Safwat Zaky
ویرایش :5th ed
ناشر:Boston : McGraw-Hill
سال نشر :2002
صفحه شمار:xx, 805 p. : ill. (some col.) ; 24 cm
Akhenaten, dweller in truth (2000) / Mahfu z ، Naji b (1911-2006)، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهMahfu z ، Naji b (1911-2006)، نویسنده
شماره بازیابی :PJ7846.A46 .A7613
عنوان :Akhenaten, dweller in truth
تکرار نام مولف :Naguib Mahfouz ; translated by Tagreid Abu-Hassabo
ناشر:New York : Anchor Books
سال نشر :2000
عنوان قراردادی : A ish fi al-haqi qah
صفحه شمار:168 p. ; 21 cm
Verilog digital bibliographical design (1999) / Navabi ، Zainalabedin، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهNavabi ، Zainalabedin، نویسنده
شماره بازیابی :TK7885.7 .N36
عنوان :Verilog digital bibliographical design
ناشر:Tehran : Nas
سال نشر :1999
صفحه شمار:453p
Kitchen gardens of France (1999) / Jones ، Louisa، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهJones ، Louisa، نویسنده
شماره بازیابی :SB320.8 .F7 1999
عنوان :Kitchen gardens of France
تکرار نام مولف :Louisa Jones ; photography by Vincent Motte
ناشر:New York : Thames & Hudson
سال نشر :1999
Discovering home (2005) / Sumith ، Laurie، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهSumith ، Laurie، نویسنده
شماره بازیابی :NK2115 .D5 2005
عنوان :Discovering home
تکرار نام مولف :Laurie sumith
ناشر:United states : Lowa
سال نشر :2005
صفحه شمار:192 p
Toefl grammar flash (2016) / Broukal ، Milada، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهBroukal ، Milada، نویسنده
شماره بازیابی :PE1128 .B7 T6
عنوان :Toefl grammar flash
تکرار نام مولف :Milada Broukal
ناشر:ِگ¤ْ— : لگ¢“گ –گ¤‘ھ—÷گ
سال نشر :2016
صفحه شمار:157 p
Ielts listenning direct (2020) / Abedi ، Alireza، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهAbedi ، Alireza، نویسنده
شماره بازیابی :PE1128 ./A4 I5
عنوان :Ielts listenning direct
تکرار نام مولف :Alireza Abedi
ناشر:Mashad : Cheraghdideh
سال نشر :2020
صفحه شمار:184 p
The Practical writer with readings (2010) / Bailey ، Edward P، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهBailey ، Edward P، نویسنده
شماره بازیابی :PE1408 .B226
عنوان :The Practical writer with readings
تکرار نام مولف :Edward P. Bailey
ویرایش :9nd ed
ناشر:New York : Holt,Rinehart and Winston,INC
سال نشر :2010
صفحه شمار:419 p
The ListeningTest of IELTS with highly useful Tips, Exercises and strategies for listening test and 32 practice tests form... (2011) / Ramezanee ، Anahid، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهRamezanee ، Anahid، نویسنده
شماره بازیابی :PE1128 .R2 T4
عنوان :The ListeningTest of IELTS with highly useful Tips, Exercises and strategies for listening test and 32 practice tests form...
تکرار نام مولف :Anahid Ramezanee, Khashayar Hakimi
ناشر:Tehran : Rahnama
سال نشر :2011
صفحه شمار:351 p
Recent advances in applied and theoretical mathematics (2000) / Mastorakis ، Nikos، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهMastorakis ، Nikos، نویسنده
شماره بازیابی :QA601 .M2 R4
عنوان :Recent advances in applied and theoretical mathematics
تکرار نام مولف :Nikos Mastorakis
ناشر:USA : Engineering society
سال نشر :2000
صفحه شمار:250 p
Rabbit-proof Fence (2010) / Bassett ، Jennifer، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهBassett ، Jennifer، نویسنده
شماره بازیابی :PE1121 .B2 R2
عنوان :Rabbit-proof Fence
تکرار نام مولف :Doris Pilkington Garimara
ناشر:NewYork : Oxford
سال نشر :2010
صفحه شمار:72 p
Julia Roberts (2004) / Taylor ، Nancy، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهTaylor ، Nancy، نویسنده
شماره بازیابی :PE1119 .T2 J8
عنوان :Julia Roberts
تکرار نام مولف :Nancy Taylor
ناشر:Tehran : khane zaban
سال نشر :2004
Linear programming and network flows (2010) / Bazaraa ، M.S، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهBazaraa ، M.S، نویسنده
شماره بازیابی :T57.74 .B39 2010
عنوان :Linear programming and network flows
تکرار نام مولف :Mokhtar s.Bazaraa, John J.Jarvis , ...
ویرایش :Fourrth Edition
ناشر:Canda : Wiley
سال نشر :2010
صفحه شمار:748 p
Computer generated architectural renderinges (1996)
نوع مدرک:متون چاپی
شماره بازیابی :NA2728 .R54 1996
عنوان :Computer generated architectural renderinges
ناشر:Rockport, Mass : Rockport Publishers
سال نشر :1996
صفحه شمار:191 P
Architecture and Urbanism (1991) / Hertzberger ، Herman، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهHertzberger ، Herman، نویسنده
شماره بازیابی :NA2500 .H7 A7
عنوان :Architecture and Urbanism
تکرار نام مولف :Herman Hertzberger
ناشر:Japan : Yoshio
سال نشر :1991
صفحه شمار:247 p
A history of English literature 1 (2015) / Zolfagharkhani ، Moslem، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهZolfagharkhani ، Moslem، نویسنده
شماره بازیابی :PR87 .Z6 H5
عنوان :A history of English literature 1 : A Text book for Students
تکرار نام مولف :Moslem Zolfagharkhani
ناشر:Mashad : Ahange ghalam
سال نشر :2015
صفحه شمار:182 p
English for general purposes (2013) / Nooshin Far ، Vida، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهNooshin Far ، Vida، نویسنده
شماره بازیابی :PE1122 .N6 E6
عنوان :English for general purposes
تکرار نام مولف :Vida Nooshin Far,Jalilollah Faroughi, Abolfazl Hadinia
ناشر:Mashad : Khate sefid
سال نشر :2013
صفحه شمار:152 p
Basic English Reading Grammar 1 (2012)
نوع مدرک:متون چاپی
شماره بازیابی :PE1130 .B3
عنوان :Basic English Reading Grammar 1
تکرار نام مولف :Musa alreza Mashkani
ناشر:Mashad : Khate sefid
سال نشر :2012
صفحه شمار:176 p
Basic English Reading Grammar 2 (2012)
نوع مدرک:متون چاپی
شماره بازیابی :PE1130 .B32
عنوان :Basic English Reading Grammar 2
تکرار نام مولف :Ali Asghar Taghadosi far , ...
ناشر:Mashad : Khate sefid
سال نشر :2012
صفحه شمار:160 p
English for the students of Harware, Soft ware and IT (2014) / Khodamoradi ، Abolfazl، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهKhodamoradi ، Abolfazl، نویسنده
شماره بازیابی :PE1127 .K4 C6
عنوان :English for the students of Harware, Soft ware and IT
تکرار نام مولف :Abolfazl Khodamoradi
ناشر:Mashad : Khate sefif
سال نشر :2014
صفحه شمار:204 p
Natural Gas (2010) / Potocnik ، Primoz، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهPotocnik ، Primoz، نویسنده
شماره بازیابی :TN880 .P6
عنوان :Natural Gas
تکرار نام مولف :Primoz Potpcnik
ناشر:India : Sciyo
سال نشر :2010
صفحه شمار:606 p
Dante studies, with the annual report of the Dante Society (1996) / of America ، Dante Society، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهof America ، Dante Society، نویسنده
شماره بازیابی :PQ4331 .A35
عنوان :Dante studies, with the annual report of the Dante Society
ناشر:Cambridge : Mass
سال نشر :1996
صفحه شمار:378 p
How to teach English (2007) / Harmer ، Jeremy، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهHarmer ، Jeremy، نویسنده
شماره بازیابی :PE1128 .H3 H6
عنوان :How to teach English
تکرار نام مولف :Jeremy Harmer
ناشر:Tehran : Jangal
سال نشر :2007
صفحه شمار:288 p
Dictionary of Asian philosophies (1978) / Nauman ، St. Elmo، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهNauman ، St. Elmo، نویسنده
شماره بازیابی :B5005 .N38
عنوان :Dictionary of Asian philosophies
تکرار نام مولف :by St. Elmo Nauman, Jr
ناشر:New York : Philosophical Library
سال نشر :1978
صفحه شمار:xxi, 372 pages ; 22 cm
The Quran (2004) / Qarai ، Al Quli، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهQarai ، Al Quli، نویسنده
شماره بازیابی :BP61.6 .O5 O9
عنوان :The Quran : with a phrase-by-phrase English translation
تکرار نام مولف :translated by Ali Quli Qara i
ناشر:Mashad : Astaneghods
سال نشر :2004
صفحه شمار:xxxiv, 944 p. ; 25 cm
A Handbook on Nanophysics (2008) / Miller ، John D، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهMiller ، John D، نویسنده
شماره بازیابی :QC173.4 .M5 H3
عنوان :A Handbook on Nanophysics
تکرار نام مولف :John Miller
ناشر:New Dehli : Dominant
سال نشر :2008
صفحه شمار:208 p
English for the students of architecture and urban planning (2014) / Khodamoradi ، Abolfazl، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهKhodamoradi ، Abolfazl، نویسنده
شماره بازیابی :PE1127 .K4 A7
عنوان :English for the students of architecture and urban planning
تکرار نام مولف :Abofazl Khodamoradi, Aliabbas Reismohamadi
ناشر:Sabzevar : Khatesefid
سال نشر :2014
صفحه شمار:160 p
Pro 2 (2015) / Borzuei ، Mohammad Hossein، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهBorzuei ، Mohammad Hossein، نویسنده
شماره بازیابی :PE1128 .B6 P72
عنوان :Pro 2 : promoting reading objectives
تکرار نام مولف :Mohammad Hossein Borzuei
ناشر:Sabzevar : Khate sefid
سال نشر :2015
صفحه شمار:144p
Pro 1 (2013) / Borzuei ، Mohammad Hossein، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهBorzuei ، Mohammad Hossein، نویسنده
شماره بازیابی :PE1128 .B6 P7
عنوان :Pro 1 : promoting reading objectives
تکرار نام مولف :Mohammad Hossein Borzuei
ناشر:Sabzevar : Khaste sefid
سال نشر :2013
صفحه شمار:136 p
A shortcut To Discussion (2012) / Havashki ، Hussain، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهHavashki ، Hussain، نویسنده
شماره بازیابی :PE1131 .H2 S5
عنوان :A shortcut To Discussion : Teach & Leran English Through Discussion
تکرار نام مولف :Hussain Havashki, Mahdi Havashaki
ناشر:Mashad : Khate sefid
سال نشر :2012
صفحه شمار:136 p
An African popular literature (1973) / Obiechina ، Emmanuel N (1933-)، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهObiechina ، Emmanuel N (1933-)، نویسنده
شماره بازیابی :PR9387.85 .O5 O3
عنوان :An African popular literature : a study of Onitsha market pamphlets
تکرار نام مولف :[by] Emmanuel Obiechina
ناشر:Cambridge [Eng.] : University Press
سال نشر :1973
صفحه شمار:x, 246 p. facsims. 22 cm
The harvest of the sixties (1995) / Waugh ، Patricia، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهWaugh ، Patricia، نویسنده
شماره بازیابی :PR471 .W34 1995
عنوان :The harvest of the sixties : English literature and its background, 1960-1990
تکرار نام مولف :Patricia Waugh
ناشر:Oxford ; New York : Oxford University Press
سال نشر :1995
صفحه شمار:240 p. ; 20 cm
Listen here! intermediate (2012) / West ، Clare، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهWest ، Clare، نویسنده
شماره بازیابی :PE1131 .W3 L5
عنوان :Listen here! intermediate : listening activities
تکرار نام مولف :Clare West
ناشر:United kingdom : Cabridge
سال نشر :2012
صفحه شمار:96 p
English for Electrical Engineering (2014) / Tafazoli ، Dara، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهTafazoli ، Dara، نویسنده
شماره بازیابی :PE1127 .T3 E6
عنوان :English for Electrical Engineering : Power, Electronic, Communication & Control
تکرار نام مولف :Dara Tafazoli ,Margarida Romero
ناشر:Mashad : Khate sefid
سال نشر :2014
صفحه شمار:160 p
Reading English newspapers (2017) / Shams ، Mohammad Reza، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهShams ، Mohammad Reza، نویسنده
شماره بازیابی :PE1127 .S5 2017
عنوان :Reading English newspapers
تکرار نام مولف :Mohammad Reza Shams
ویرایش :2 ed
ناشر:Tehran : Rahiyan
سال نشر :2017
صفحه شمار:P. 377
Chambers dictionary of synonyms and antonyms (2007) / Manser ، Martin H، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهManser ، Martin H، نویسنده
شماره بازیابی :PE1591 .C43
عنوان :Chambers dictionary of synonyms and antonyms
تکرار نام مولف :Martin H. Manser, translator Mohamad khademzadeh
ناشر:Esfehan : Sepahan
سال نشر :2007
صفحه شمار:432p
Tragedies of the English Renaissance (2018) / Stanivukovic ، Goran V، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهStanivukovic ، Goran V، نویسنده
شماره بازیابی :PR658 .T7 2018
عنوان :Tragedies of the English Renaissance : an introduction
تکرار نام مولف :Goran Stanivukovic and John H. Cameron
ناشر:London : Edinburgh : Edinburgh University Pres
سال نشر :2018
صفحه شمار:x, 230 pages : illustrations ; 22 cm
A Concise Introduction to Linguistics (2018) / Rowe ، Bruce M، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهRowe ، Bruce M، نویسنده
شماره بازیابی :P121 .R6926 2018
عنوان :A Concise Introduction to Linguistics
تکرار نام مولف :Bruce M Rowe; Diane P Levine
ویرایش :Fifth Edition
ناشر:Boston : Pearson
سال نشر :2018
صفحه شمار:xviii, 413 pages : illustrations ; 28 cm
Introducing sociolinguistics (2019) / Meyerhoff ، Miriam، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهMeyerhoff ، Miriam، نویسنده
شماره بازیابی :P40 .M498 2019
عنوان :Introducing sociolinguistics
ویرایش :Third Edition
ناشر:London : Routledge
سال نشر :2019
صفحه شمار:XXIII, 376 Seiten Illustrationen, Diagramme, Karten
Feminism and women's writing (2018) / Riley ، Catherine E
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهRiley ، Catherine E
شماره بازیابی :PR119 .R55 2018
عنوان :Feminism and women's writing : an introduction
تکرار نام مولف :Catherine Riley with Lynne Pearce
ناشر:London : Edinburgh University Press
سال نشر :2018
صفحه شمار:xviii, 204 pages ; 24 cm
Introducing English for specific purposes (2018) / Anthony ، Laurence
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهAnthony ، Laurence
شماره بازیابی :PE1128.A2 .A56 2018
عنوان :Introducing English for specific purposes
تکرار نام مولف :Laurence Anthony
ناشر:London ; New York : Routledge
سال نشر :2018
فروست :Routledge introductions to English for specific purposes
صفحه شمار:vi, 210 pages ; 25 cm
An analysis of Sandra M. Gilbert and Susan Gubar's The madwoman in the attic (2018) / Pohl ، Rebecca، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهPohl ، Rebecca، نویسنده
شماره بازیابی :PR115 .G5 2018
عنوان :An analysis of Sandra M. Gilbert and Susan Gubar's The madwoman in the attic : the woman writer and the nineteenth-century literary imagination
ناشر:London : Macat International Ltd, Abingdon, Oxon : Routledge
سال نشر :2018
صفحه شمار:82 p
In other words (2018) / Baker ، Mona
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهBaker ، Mona
شماره بازیابی :P306 .B25 2018
عنوان :In other words : a coursebook on translation
تکرار نام مولف :Mona Baker
ویرایش :Third edition
ناشر:New York : Routledge
سال نشر :2018
صفحه شمار:369 p
صفحه بعدی